Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ


PROKROUSTISΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥ:

Τα διόδια κάθε χιλιόμετρο στήθηκαν σε ένα δημόσιο έργο για να γεμίζουν τις τσέπες του «εθνικού μας» εργολάβου. Η τροχαία ανέλαβε χρέη security. Τροχονόμοι φαντάσματα (μιας και κανείς δεν του είδε ποτέ), «περιπολούν» και χαρατσώνουν με πρόστιμα τους οδηγούς που αρνούνται να καταβάλλουν διόδια στον προκρούστη για το δικαίωμα στη μετακίνηση.

 

Το κράτος ζήλεψε τα έσοδα του ιδιώτη. Η τροχαία της οδού ανέλαβε να εξοικονομήσει κι άλλα χρήματα από τους οδηγούς. Με πρόσχημα τη συχνότητα των ατυχημάτων σε κομβικά σημεία του πολυδιαφημισμένου σύγχρονου και «ταχέως» (όπως ελέγετο) αυτοκινητόδρομου τροποποίησε κατά το δοκούν τα όρια ταχύτητας σε επίπεδο επαρχιακού χωματόδρομου.

Περιφερειακή Υμηττού: 60-70 km το ανώτατο όριο ταχύτητας!

Όσοι ανυποψίαστοι εισέρχονται έχοντας κατά νου ότι διασχίζουν ένα χρυσοπληρωμένο αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας πέφτουν στη φάκα της κάμερας: Έως 20 χλμ. άνω του ορίου ταχύτητας πρόστιμο 40 ευρώ, από 21 – 30 χλμ. 100 ευρώ, από 31 χλμ. και άνω, 350 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 60 μέρες. 15.000 κλήσεις το 2011, 13.000 το 2012, αρκετές χιλιάδες τρέχουν μέσα στο 2013.

Έκπληκτοι εκατοντάδες οδηγοί παίρνουν σήμερα τα ειδοποιητήρια των περυσινών τους «παραβάσεων» και τρίβουν τα μάτια τους …

 

denplirono

2 σκέψεις σχετικά με το “Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s