ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Στην ανάρτησή μου » ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΗΛΙΘΙΕ…ΚΑΙ Η «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΕΠΙΣΗΣ.», στις 18 Αυγούστου 2013 είχα γράψει:

Τα ίδια και με τον απατεώνα Βενιζέλο. Μοναδική αναρτημένη απόφαση είναι αυτή για τη δημιουργία του γραφείου του.

Καμία απόφαση δεν έλαβε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης από τις 29 Ιουλίου 2013?

Κανέναν δεν πήρε στο γραφείο του?

Κανένας διορισμός ή έστω μεταθεσούλα?

Έχει δικαίωμα να διορίσει μέχρι 15 και να μεταθέσει άλλους 5 (ανάρτηση στις 31 Ιουλίου 2013)

Ήρθε η ώρα να εμφανιστούν επιτέλους στη διαύγεια οι διορισμοί, πάντα ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ, των κομματόσκυλων του Βενιζέλου. Τώρα, με ποια νομιμότητα εργάζονται 3 μήνες σχεδόν στου Μαξίμου μόνο ο Θεός ξέρει, οπότε ο Σαμαράς όταν μιλήσει μαζί του θα μας πει.

Ο Βενιζέλος έχει 3 Πολιτικά Γραφεία, ένα στη Βουλή, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ένα στο Εξωτερικών και ένα στην Αντιπροεδρία, σύνολο 60 πρόβατα, 45 μπορεί να διορίσει και 15 μπορεί να αποσπάσει. Κι εσύ ακόμη τον χειροκροτείς…

Σήμερα μιλάμε για την Αντιπροεδρία γιατί στο Εξωτερικών ήδη το έχει στελεχώσει το Πολιτικό του Γραφείο. Εδώ η ανάρτηση για τη διευθύντρια: «ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ», ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.«

Και η σημερινή περίπτωση έχει ιστορικό στη διαύγεια.

Η Φωτεινή Κοκκοροπούλου του Λεωνίδα διορίστηκε, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ, από τον Βενιζέλο, στην Αντιπροεδρία.

Όταν ο Μπένι ήταν Υπουργός Άμυνας, πίσω στο 2009,  έκανε ακριβώς το ίδιο. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στο επίθετο της συγκεκριμένης μετακλητής υπαλλήλου στις 2 αποφάσεις, στην παλαιά είναι με 2 κάπα ενώ στην σημερινή το έγραψαν με 1.

Αυτό μάλλον έγινε για δυο λόγους.

Ή είναι τόσο μαλάκες και το αντέγραψαν λάθος ή είναι τόσο πονηροί και το έγραψαν επίτηδες λάθος προκειμένου να είναι πιο δύσκολη η αναζήτηση για παλαιότερες αποφάσεις διορισμού της συγκεκριμένης στη διαύγεια- ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν.

Κάποιοι πήγατε και τον χειροκροτήσατε στη ΔΕΘ.

Και τον χειροκροτάτε σε κάθε του εμφάνιση.

Εσείς οι χειροκροτητές γνωρίζετε ότι εν ώρα χρεοκοπίας της χώρας ξοδεύουμε περίπου 1,500,000 ευρώ ετησίως για τα έξοδα του Βενιζέλου?

Εσάς, που τα χέρια σας έβγαλαν κάλους από το να χειροκροτάτε άχρηστους και προδότες του έθνους, γνωρίζετε ότι ο Βενιζέλος χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα την θωρακισμένη Μερσεντές των 750.000 ευρώ που αγοράστηκε πρώτη φορά το 2009 για να προστατεύει τον Παπακωνσταντίνου από το θεάρεστο και πατριωτικό έργο του, της βίαιας επιβολής της φτώχειας στην κοινωνίας μας? 

Εσείς οι χειροκροτητές γιατί δικαιολογείτε το ότι ο πατριώτης Βενιζέλος χρειάζεται προστασία αφού θεωρεί ότι κάνει το χρέος του στην πατρίδα???(το ίδιο ερώτημα ισχύει και για όλες τις μαριονέτες του Μνημονίου που κυκλοφορούν σαν αστακοί στις μετακινήσεις τους)

Εσείς, τελικά, που χειροκροτάτε, που αναπαράγετε τις προπαγάνδες και την τρομοκρατία των παγκόσμιων τοκογλύφων εναντίον του ελληνικού λαού, που στις δημοσκοπήσεις τους ανεβάζετε, που αν γίνουν εκλογές θα τους ξαναψηφίσετε, τι σχέση έχετε με αυτούς τους γκάνγκστερς??? 

Μήπως κι εσύ θα ήθελες να τους μοιάσεις?

Μήπως τους ζηλεύεις λίγο?

Και πως βοηθάς καθημερινά στον εκφασισμό της κοινωνίας μας, μήπως με την αδράνεια, με την απάθειά σου ή μήπως που έχεις συνηθίσει στο να σε κάνουν συνένοχο σ ένα έγκλημα που εσύ απλά το είδες από μακρυά?

Αν ζηλεύεις τους φασίστες, και τα όσα κάνουν στην πατρίδα, εσύ πως θα ήθελες να ονομάζεσαι???

by ago

 

aagorastos

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s