Άρχισε για τα κάλα η διαμάχη γονέων-εκπαιδευτικών. Ποιός κερδίζει; Τα λαμόγια με μισθό 6000 ευρώ και βάλε που μας θέλουν διχασμένους


σχόλιο MySatelite: Είδαμε τα παρακάτω σχόλια σήμερα. Aποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως τις καταστροφικές επιπτώσεις του «διαίρει και βασίλευε» δεν τις έχουμε πάρει χαμπάρι, και γι’αυτό οι πολιτικοί τόσα χρόνια μας κάνουν ότι θέλουν.

Ανώνυμος

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2013

<<Είστε τεμπέληδες, μας κοστίζετε πανάκριβα, στα παιδιά μας δεν μαθαίνετε ούτε γράμματα ούτε τίποτα, οπότε όλοι στα σπίτια σας. Τελεία και παύλα, σας συχαθήκαμε τόσα χρόνια.>>

Ανώνυμος

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2013

Βρε φίλοι ασυνομικοί τι πράμα είναι και τούτο ? Φοβόμουνα να γράψω μήπως και με συλλάβετε αλλά τελικά το τολμώ. Τι πράμα είναι αυτό ? Μόλις ξεσηκωθεί ο πάσα ένας είτε δικαίως είτε αδίκως εσείς τραβάτε και από μία συμπαράσταση. Ηξερα γιά δεκαετίες οτι άλλη είναι η δουλειά της αστυνομίας. Αυτό που συμβαίνει τελευταία γιά ΠΑΜΕ μου φέρνει. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας ? Εσείς εδώ δεν πήγατε σχολείο ? Ξαχάσατε που οι γονείς σας έκοβαν από το ψωμί τους γιά να τα δώσουν στα ιδιαίτερα που έκαναν οι καθηγητές του δημόσιου σχολείου τα απογεύματα ? Και τώρα εκφράζετε την συμπαράστασή σας σ΄ αυτά τα λαμόγια. Οσοι προλάβατε να γίνετε γονείς δεν ακούσατε τίποτα γιά τα ιδιαίτερα ? Εκτός αν εσάς σας φοβόντουσαν…

 • Ανώνυμος

  Σταματά να το παίζεις καραγκιόζη δεν πήρες χαμπάρι ότι χτυπάει στο μυαλό ψυχακια;

 • Ανώνυμος

  ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ : ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΡΟΥΦΗΞΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. 5.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 5.000 ΔΡΑΧΜΈΣ ΤΟ 45ΛΕΠΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

  Ποιός ο λόγος του ξεσπάσματος; Το παρακάτω άρθρο στην ιστοσελίδα gatzoli:

   

  Στο πλευρό των εκπαιδευτικών οι συνδικαλιστές αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης

  Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα μέλη της ένωσης μας με αφορμή τις κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας δηλώνουμε απερίφραστα ότι  συντασσόμαστε και είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών, των μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών ,των οικογενειών τους και γενικότερα της κοινωνίας που είναι αντίθετη στην οπισθοδρόμηση και τη μιζέρια στο χώρο της εκπαίδευσης.

  Αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας θα πρέπει να πάψουμε να  λειτουργούμε ατομικά και να εμπεδώνουμε το αίσθημα της παραίτησης από τους αγώνες, να δεχόμαστε την λογική της κυβέρνησης, της τροϊκας και των όποιων ντόπιων συνεργατών τους που προσπαθούν να μας περάσουν μέσω της προπαγάνδας τους «ότι πλέον δεν γίνεται τίποτε και ότι υπάρχει ένας μόνο δρόμος ο δικός τους αυτός της παραπέρα εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού για να σωθεί η Χώρα».

  Εμείς που έχουμε δώσει όρκο τιμής και ψυχής για να προστατεύουμε την ζωή, την τιμή και την περιουσία των πολιτών αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις τεράστιες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα, αγωνιούμε και εμείς για το μέλλον της εκπαίδευσης και των παιδιών μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s