Αξίζει να δούμε τι έχει συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες εκτός της χρυσαυγιάδας


 μπενΟι διεθνείς τοκογλύφοι προωθούν νέα χαράτσια, επιπλέον απολύσεις, περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Μεθοδεύουν δε μέσω φόρων επί φόρων υφαρπαγή γης, κινητής και κινητής περιουσίας και πρώτης κατοικίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της τρόικα Ευ. Βενιζέλος διέπραξε το άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντα της χώρας  ολίσθημα να αποδεχθεί και επίσημα ως συνομιλητή τον εκπρόσωπο του τουρκικού ψευδοκράτους της Κύπρου.

Στην διπλωματική γλώσσα αυτή η ολίσθηση από την πάγια θέση (από την εποχή της εισβολής των Τούρκων στο μαρτυρικό νησί, τους Αττίλες Ι και ΙΙ, την κατοχή ) σημαίνει ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει de facto την κατοχή του τμήματος της Βορείου Κύπρου. Κάτι τέτοιο δεν είχε τολμήσει να το κάνει ουδείς προδότης πολιτικός. Κατά το λοιπά έχουμε..συντριβή του φασισμού.

Ο εντεταλμένος μεσολαβητής στο θέμα των Σκοπίων Μ. Νίμιτς δήλωσε επίσημα πως  η Ελλάδα συμφωνεί στην απόδοση του ονόματος Μακεδονία ως γεωγραφικού προσδιορισμού στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων.
Η μεθόδευση προβλέπει την υποβολή αρχικής πρότασης Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας, που μετά από σκληρές…διαπραγματεύσεις της Αθήνας θα εκπέσει σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας σε διπλή γραφή (κυρίλλικη και λατινική),

Πατριωτισμός είναι το πρώτο μας μέλημα.

Στην Θράκη οργιάζει ανεξέλεγκτο το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και δημιουργεί συνεχώς μειονοτικά ζητήματα. Το τελευταίο του «επίτευγμα», ενεργώντας «κάτω από την μύτη» των ελληνικών κρατικών αρχών και με συμμετοχή Ελλήνων μουσουλμάνων πολιτευτών, είναι η προσπάθεια δημιουργίας της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης!».

Ενδεικτικά τα όσα αναφέρει τελευταία ο ψύχραιμος Αντιφωνητής (www.antifonitis.gr).

Η κυβέρνηση των πολιτικάντηδων και των εθελόδουλων συνεχίζει να εξαθλιώνει συστηματικά τις Ένοπλες Δυνάμεις, ταυτόχρονα με την επιταχυνόμενη απαξίωση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, να λοιδορεί συλλήβδην Ε.Δ, Σώματα Ασφαλείας, αμυντικούς μηχανισμούς.

Μεθοδικά εκτυλίσσεται το έξωθεν σχέδιο. Χειρουργικά, λαπαροσκοπικά που θα έλεγε και ο αδελφούλης.

ioablognews

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s