Να την χαιρόμαστε τη δικαιοσύνη μας: Η υπόθεση νεποτισμού που έχει αναβληθεί πάνω από 10 φορές


Πάτρα: Η υπόθεση που έχει αναβληθεί από το Εφετείο Πατρών πάνω από 10 φορές

Η Δικαιοσύνη στη χώρα μας δεν είναι τυφλή, αλλά κάποιες φορές κρυφοκοιτάζει πονηρά προς την πλευρά του ισχυρού… Αυτό αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η περίπτωση ενός φτωχού εργάτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, από τη Ζαχάρω Ηλείας που έπεσε θύμα πρωτοφανούς απάτης από τους τοπικούς παράγοντες και αναγκάστηκε να γίνει μετανάστης στη Γερμανία προκειμένου να ζήσει την οικογένειά του. Η εκδίκαση της απάτης εις βάρος του εκκρεμεί δέκα (!) χρόνια στα δικαστήρια της Πάτρας.

Ο εργάτης πέτυχε σε διαγωνισμό μέσω του ΑΣΕΠ στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) της Ζαχάρως Ηλείας, αλλά δεν πήγε ποτέ για δουλειά καθώς εξαπατήθηκε από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι οποίοι προσέλαβαν τον ανιψιό του προέδρου της υπηρεσίας. Το εξωφρενικό είναι ότι ο «ανιψιός», ενώ παραπέμπεται μαζί με δύο μέλη του Δ.Σ. σε δίκη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, εξακολουθεί να εργάζεται σήμερα, σαν να μη τρέχει τίποτα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας πάνω από δέκα φορές, καθώς αυτή εισάγεται με μεγάλο νούμερο στο πινάκιο με αποτέλεσμα να εκκρεμεί από τις 26 Μαρτίου 2007 μέχρι σήμερα! Τελευταία φορά είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 16 Ιανουαρίου 2013, αλλά αναβλήθηκε ξανά για τις 28 Δεκεμβρίου 2013!

dagkonei

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s