Ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών μεταξύ των φοιτητών Αγίου Νικολάου. Αμέτοχη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου Κρήτης, το βίντεο στο οποίο φοιτητές του ΤΕΙ χρηματοοικονομικής επιστήμης, φέρονται να έχουν κάνει χρήση και να κάνουν διακίνηση παράνομων ψυχοτρόπων ναρκωτικών ουσιών.

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για αδράνεια της ασφάλειας της περιοχής, ενώ ο δήμαρχος της πόλης, επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στο φινάλε του breaking bad.

Το βίντεο, που τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου σκορπώντας γέλιο, επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι φοιτητές, θέλοντας να δώσουν ένα γερό χαστούκι στους γονείς τους.

Οι μορφωμένοι υποψήφιοι μάγοι του κοιτώνα Γκρίφιντορ, της Σχολής Χόγκουαρτς, κατηφορίζουν έναν κεντρικό δρόμο του Αγίου Νικολάου. Την ίδια ακριβώς ώρα, τον ίδιο δρόμο τυχαίνει να ανηφορίζουν οι σκοτεινοί μάγοι του Σλίθεριν.

Όπως είναι γνωστό, οι μάγοι του Γκρίφιντορ θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ξόρκια τους για καλό (να αυξήσουν τα κέρδη μιας πολυεθνικής, να βάλουν περισσότερους ανθρώπους να επενδύσουν στο χρηματιστήριο, να μην πληρώσουν την ασφάλεια ενός ασφαλισμένου κτλ) ενώ οι μάγοι του Σλίθεριν, επιδιώκουν το απόλυτο χάος.

Μόλις οι 2 ομάδες έρχονται κοντά, οι μάγοι του Γκρίφιντορ ανοίγουν τα βιβλία τους για να δείξουν αδιαφορία και να μην τους καταλάβει το Σλίθεριν και ανοίγουν το δρόμο για την αρχηγό τους, τη Χάρι Παπαραπότερ, η οποία προχωράει αργά και αποφασιστικά προς τον Ντρέικο Μαλφόι.

Η Παπαραπότερ του δίνει δώσει τα ναρκωτικά που έχει κρύψει μέσα σε ένα βιβλίο, αλλά αυτός είναι ήδη μαστουρωμένος και το πετάει κάτω. Μετά από 2 προσπάθειες ο Ντρέικο παίρνει τα ναρκωτικά και τα μοιράζεται με τους φίλους του. «Πάρε το βλάκα επιτέλους μας κοιτάει ο κόσμος» φαίνεται να του ψιθυρίζει με νεύρα, χωρίς να ανοίξει καθόλου τα χείλη της. Χαμός.

Αφού μαστουρώσουν όλοι για τα καλά, σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από την πλατεία Αγίου Νικολάου, η οποία πιστεύουν ότι κρύβει το μυστικό για την αιώνια ζωή και το αιώνιο ίντερνετ.

Το τραγικότερο όλων, είναι ότι υπάρχουν νέα παιδιά, που ακόμα και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ποιοι φορούν κουκούλες και για ποιον δουλεύουν.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s