ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΙΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ!!!!ΣΛΑΠΣΤΙΚ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ……..


 

 

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Στα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης Καλεβρά στην αστική σχολή Κατερίνης, βλέπουμε στην αρχή του βίντεο τον γνωστό συνωστισμό ενώπιον της κορδέλας που συναντάμε πλέον σε κάθε εγκαίνια λόγω του υπερπληθωρισμού «επισήμων»…… ΥΜΑΘ, Περιφερειάρχης, Δήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης και λοιποί συνωστίζονται μπροστά στην μεστή συμβολικότητας και γοήτρου ….κορδέλα! Μόνο που σε κλειστό χώρο δε χωράνε όλοι, οπότε την λύση την έδωσε ο Χιονίδης λύνοντας με αποφασιστικότητα τον γόρδιο δεσμό: Φωνάζει….πρόεδρε, έλα εδω (βλ. αρχή βίντεο) και αμέσως με ένα άλμα ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης υπερπηδά την ανέτοιμη για τέτοιες αθλοπαιδιές αντιπεριφερειάρχη Μαυρίδου και πιάνει την κορδέλα!!!!! Όσο άρρωστους συνειρμούς και αν δημιουργεί οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή η κινηση μας θύμισε το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Μιμή στο αεροπλάνο……..(είπαμε …άρρωστο).

Στην συνέχεια και αφού έκοψαν και αυτήν την κορδέλα οι πολιτικοί-χωρίς-αρμοδιότητες-της-Μακεδονίας Καράογλου και Τζιτζικώστας, ο πρώτος επιχείρησε να παλαμοκροτήσει αλλά σταμάτησε καθώς κανείς δεν τον ακολούθησε. Ο Χιονίδης προσπάθησε να επιπλήξει τους αφιλόξενους Κατερινιώτες επιχειρώντας να παλαμοκροτήσει αυτός, αλλά μάταια……..κανείς δεν τον ακολούθησε ούτε αυτόν! Ούτε καν ο άρτι προαχθείς σε σηματικότερο παράγοντα της αντιπεριφερειάρχου Λεμονόπουλος!!!!!Τελικά ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος…….. Αυτό το βίντεο τελικά είναι ανεκτίμητο.

ΥΓ.Πέραν του κωμικού στοιχείου αυτό το βίντεο είναι κα ενδεικτικό της τραγικότηταςτων καιρών μας:

Ενώ η χώρα σβήνει, οι καρέκλοκένταυροι συνωστίζονται για ένα εκατοστό εγγύτητας στην κορδέλα…….Και μιλάμε για πολλές κορδέλες……

Και τα μαχαιρόματα και τα καπελώματα διαδέχονται το ένα το άλλο με αποκλειστικό στόχο την καρέκλα, την εξουσία, το μερίδιο στην πίτα και όχι το καλό του τόπου……

Γιατί το καπέλωμα της Μαυρίδου σε αυτό το βίντεο, ήταν η αρχή της επίθεσης που συνεχίστηκε με το ξεμάλυασμα και το ξεκατίνιασμα για το τουριστικό έντυπο της Περιφέρειας που ξεκίνησαν ο steve jobs του Χιονίδη  και ο άλλος «δημοσιογράφος» της τοπικής δεξιάς πολυκατοικίας……Οι οποίοι φυσικά και δεν θυμήθηκαν ξαφνικά το καλό της Πιερίας αλλά ότι κάνουν πρέπει να το δούμε υπό το πρίσμα των στρατοπέδων που πλέον έχουν δημιουργηθεί φανερά……Επιμελητήριο, Δήμος, βουλευτές, αντιπεριφέρεια, κλπ…….Το παιχνίδι των θρόνων σε version μιζέριας και τραγέλαφου…….. 

Εδώ βλέπετε την κα Μαυρίδου να έχει μείνει με το χέρι απλωμένο (αυτό το χέρι με το κόκκινο μανό είναι της Μαυρίδου όχι του Λεμονόπουλου!!!!!), καθώς ο Λεμονόπουλος της κάνει σκριν που θα ζήλευε και ο «Τσέκος ο αληταράς», ενώ ο Χιονίδης φορά το χαμόγελο που μετατρέπει το κρασί σε ξύδι και το γάλα σε γιαούρτι…..

toaftonoito

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s