Όχι άλλη Forthnet και Nova! Σας παρακαλώ! Όχι άλλη…


Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο αυτό που συμβαίνει τη Forthnet και Nova, αρχίζω να τους αισθάνομαι πια σαν δικούς μου ανθρώπους, σαν οικογένεια. Κοντεύω πλέον να αναγνωρίζω τις φωνές τους.

του Στρατή Μαζίδη

Σε λίγο καιρό θα κάνουμε και πάρτυ να το γιορτάσουμε. Εκατό τηλεφωνήματα μέσα σε 3-4 μήνες.

Ας σοβαρετούμε όμως.

Η συγκεκριμένη εταιρεία πλέον το έχει παρακάνει και φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μοναδικός, ενοχλώντας τα νοικοκυριά κάθε λίγο. Τηλέφωνα στις 09:00, στις 11:00, στις 14:30, στις 19:00, στις 21:00!

Σε δώδεκα ώρες μόνο μια φορά με είχαν καλέσει τρεις φορές.

Κατανοώ την ανάγκη των εργαζομένων και για αυτό είμαι πάντοτε ευγενικός απέναντί τους έως που με πιάνουν και τα γέλια κάποιες φορές αλλά τι θα γίνει με αυτό το κακό; Πού είναι η ΕΕΤΤ να ερευνήσει πως στην ευχή τηλεφωνικοί αριθμοί με επιλογή να μη φαίνονται σε καταλόγους, υπάρχουν στα κιτάπια της Forthnet.

Το να καλέσει κανείς μια φορά, θέλετε δύο, θέλετε τρεις, το κατανοώ, αλλά άπειρες; Δηλαδή ποιο είναι το κέρδος της εταιρείας να μη διαγράφει τους αριθμούς εκείνων των υποψηφίων πελατών που λένε συνειδητά όχι ή εκείνων που είναι πελάτες έστω και σε άλλο αριθμό και εξακολουθούν να τους ενοχλούν για κάτι που ήδη έχουν.

Ας σεβαστούν επιτέλους ορισμένοι τον κόσμο.
freepen

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s