Δελτίο Τύπου ΚΕΠΚΑ: Upcycle it = Ξαναχρησιμοποίησέ το


Θεσσαλονίκη, 19 Νοεμβρίου 2013

Αρ. Πρωτ.: 1537

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Upcycle it = Ξαναχρησιμοποίησέ το

Δημιουργικά εργαστήρια επαναχρησιμοποίησης υλικών συσκευασίας

στο πλαίσιο του «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014»

Τι συμβαίνει, στις συσκευασίες των προϊόντων, από τη στιγμή, που έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν; Η συσκευασία χάνει τη χρηστική της αξία και καταλήγει, είτε στους κάδους απορριμμάτων, είτε στους κάδους ανακύκλωσης.

 

Ελάτε να δώσουμε νέα ζωή και νέο σκοπό, σε αντικείμενα, που είτε έχασαν τη χρηστική τους αξία, είτε ολοκλήρωσαν τον κύκλο της ζωής τους. Μπορούμε μαζί να κάνουμε πράξη, ιδέες και λύσεις, για τα υλικά συσκευασίας, σε ένα δημιουργικό εργαστήρι, με έντονο χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα, στα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και εδώ http://bit.ly/1abvxog.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή, έγκαιρα, το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013, στέλνοντας ένα email, στο webmaster@kepka.org, με τα παρακάτω στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Email

3. Τηλέφωνο επικοινωνίας

4. Ημέρα προτίμησης (Σάββατο 7 ή Κυριακή 8 Δεκεμβρίου)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει και στα δύο εργαστήρια, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Σε όλους τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες, θα δίνεται τσάντα, με τα απαραίτητα εργαλεία, για να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους λύσεις επαναχρησιμοποίησης, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών αλλά και για να συνεχίσουν την επαναχρησιμοποίηση και μετά το πέρας των εργαστηρίων.

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται, σε όλους τους νέους 18 έως 30 χρονών και η συμμετοχή, στα δημιουργικά εργαστήρια είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Άννα Δραγατσίκα, στο 2310269449, από τις 9:00 έως τις 14:30, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ή στείλτε email, στο webmaster@kepka.org.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s