Το υποκριτικό ενδιαφέρον για τους σπουδαστές που χάνουν τα μαθήματά τους


Υποκριτικό επιλεκτικό «ενδιαφέρον»

 Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση τάχα κόπτεται για τις κλειστές σχολές στο Πανεπιστήμιο Αθήνας και το Πολυτεχνείο, μια σειρά άλλες σχολές υπολειτουργούν, χάνονται μαθήματα και φοιτητές και σπουδαστές βρίσκονται μπροστά και στον κίνδυνο απώλειας του εξαμήνου γιατί η κυβέρνηση δε διορίζει το απαραίτητο προσωπικό:

 Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου δε διδάσκονται 42 μαθήματα, γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ο διορισμός των αντίστοιχων πανεπιστημιακών.

 Σε όλα τα Παιδαγωγικά Τμήματα της χώρας δεν γίνονται πρακτικές ασκήσεις γιατί δεν αποσπάστηκαν φέτος στις σχολές εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 Στο ΤΕΙ στην Καρδίτσα, οι σπουδαστές του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας κάνουν μάθημα μόνο δυο μέρες τη βδομάδα με καθηγητές άλλων τμημάτων που τους συνεπικουρούν.

 Και ο κατάλογος μπορεί να διευρυνθεί με τους χιλιάδες μαθητές των ΕΠΑΛ σε όλη τη χώρα που δεν κάνουν μαθήματα στις ειδικότητες που έχουν επιλέξει.

 Το επιλεκτικό κυβερνητικό ενδιαφέρον για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθήνας είναι από κάθε άποψη υποκριτικό. Γιατί εξάλλου και να ανοίξει το ίδρυμα και αυτό θα υπολειτουργεί μετά τις διαθεσιμότητες εκατοντάδων υπαλλήλων…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το υποκριτικό ενδιαφέρον για τους σπουδαστές που χάνουν τα μαθήματά τους

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s