Ημερίδα ΕΦΕΤ: Παράγοντες χημικών κινδύνων στα τρόφιμα: τάσεις και εξελίξεις στην ανάλυση της επικινδυνότητας


 Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως Εστιακό Σημείο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων στην Ελλάδα σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Παράγοντες χημικών κινδύνων στα τρόφιμα: τάσεις και εξελίξεις στην ανάλυση της επικινδυνότητας» που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο TITANIA, Πανεπιστημίου 52, 10678 στην Aθήνα.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιάσει τις επιστημονικές προοπτικές και εξελίξεις για τον προσδιορισμό των χημικών κινδύνων στα τρόφιμα. Διακεκριμένοι ομιλητές από την πανεπιστημιακή κοινότητα, τις αρμόδιες εθνικές και Ευρωπαϊκές αρχές για την ασφάλεια των τροφίμων θα καλύψουν αυτή τη θεματολογία. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει μετάφραση.

more info :

http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=1118

 

food-isimo

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s