Στο Κόσοβο εξαπλώνονται τα Goody’s


Τουλάχιστον 10 καταστήματα στη χώρα
 
Σε στρατηγική συμφωνία προχώρησε ο όμιλος Vivartia με την εταιρεία Magna FoodS H.P.K. για την επέκταση του κλάδου εστίασης στην αγορά του Κοσσυφοπεδίου.
 
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο όμιλος Goody’s – Everest προχώρησε στην υπογραφή συμφώνου με την εταιρεία Magna FoodS H.P.K. για την ανάπτυξη της αλυσίδας Goody’s στo Κόσοβο.
 
Η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων Goody’s στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ το πρώτο κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι τον Μάιο 2014.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συμφωνία ενδυναμώνει το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί ό όμιλος εστίασης Goody’s – Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.
 
Αναφερόμενος στην εξέλιξη, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Vivartia, Γιάννης Αρτινός, ανέφερε ότι «ο Όμιλος Vivartia πιστός στο πλάνο της επιχειρησιακής του στρατηγικής για ανάπτυξη αξιοποιεί διαρκώς ευκαιρίες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Μέσα από ένα πρόγραμμα δυναμικής εξωστρέφειας, τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε αναπτύξει με ταχείς και έντονους ρυθμούς την παρουσία μας στο εξωτερικό, με εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών και νέες παραγωγικές μονάδες. Η νέα αυτή συμφωνία προσθέτει άλλη μια χώρα παρουσίας για τα σήματα εστίασης του Ομίλου, ενώ μέσα από τα 10 νέα καταστήματα θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε δύο εκατομμύρια νέους καταναλωτές».
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s