«Στο δεύτερο βίντεο της Χρυσής Αυγής γίνεται αναφορά ακόμη και στις συζύγους των δικαστικών» (βίντεο)


Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας και που δεν διαψεύστηκαν από τους παριστάμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην… εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό» το δεύτερο βίντεο περιλαμβάνει συνομιλίες διάρκειας περίπου 28 λεπτών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας «από τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσει στις συνομιλίες αυτές γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά προκαλούν σάλο. Συγκεκριμένα γίνονται αναφορές σε πρόσωπα δικαστών, ακόμα και σε συζύγους δικαστών!»

Παράλληλα τίθεται και σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας αφού εκτός των άλλων γίνονται αναφορές και σε όλα όσα συμβαίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, στοιχεία που είναι άγνωστο κατά πόσο και από ποιους μπορούν να αξιοποιηθούν και με ποιες συνέπειες στα συμφέροντα της χώρας.

Στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα παρόντες ήταν συνολικά 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

newsnowgr

 

Νέα δήλωσε βόμβα έκανε ο Κασιδιάρης χθες βράδυ στην εκπομπή του Τράγκα

Σχεδόν δύο μέρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με τις αποκαλύψεις απο τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τ. Μπαλτάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα απο την εκπομπή του Γ. Τράγκα, στο κανάλι E, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός ελέγχει απόλυτα και άμεσα έναν ανώτατο δικαστικό. Μάλιστα, όπως είπε … ο πρωθυπουργός τον αποκαλεί με το ψευδώνυμο Παναθηναικάκιας από φόβο μήπως οι συνομιλίες του καταγράφονται.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας χθες βράδυ στην βραδινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέφερε:

«Θέλω να κάνω μία βαρυσήμαντη δήλωση για ένα θέμα που θα «σηκώσω» εντός των επομένων ημερών Θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον Σαμαρά..

Ποιον ανώτατο δικαστικό αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια», τον ελέγχει απόλυτα και άμεσα, χωρίς παρεμβάσεις Αθανασίου, και δεν τον αποκαλεί με τ’ όνομα του, τον αποκαλεί έτσι λόγω των συνακροάσεων;

Φοβάται δηλαδή μη τον ακούει κάποιος.

Το όνομα του είναι τρισύλλαβο, και έχει την ίδια κατάληξη με του Μπαλτάκου!»

newsnowgr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s