Βραβείο υποκρισίας στον Πειραιά


sotosblog

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο βίντεο, πριν από δύο μήνες ο Πρωθυπουργός της χώρας έδινε αμέριστη στήριξη στο σημερινό Δήμαρχο Πειραιά. Τον αποκαλούσε «πρότυπο» και ξεκαθάριζε ότι δεν τον αλλάζει. Από την ημέρα που έσκασε το ψηφοδέλτιο Μώραλη-Μαρινάκη-Κόκκαλη όμως, ο Σαμαράς κάνει τον Αλέκο.

Καρφώνεται ωστόσο με τους πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησής του, όπως τον Παιδείας Αρβανιτόπουλο, καθώς επίσης και κάτι Βαρβιτσιώτηδες της Εμπορικής Ναυτιλίας κ.α., που πουλήσανε χωρίς δεύτερη σκέψη το «Δήμαρχο-πρότυπο» του αρχηγού τους, κι έσπευσαν ν’ αλλάξουν στρατόπεδο, γλείφοντας τώρα μάλλον εκεί όπου τρώνε.

Έγραψαν άραγε οι υπουργοί τον Σαμαρά στα παλιά τους τα παπούτσια; Όχι. Απλώς τον συναγωνίζονται σε υποκρισία. Και πούλησαν ξερά τον Μιχαλολιάκο, ως απλοί υποκριτές και αυτοί σαν τον αρχηγό τους.

Την ίδια ώρα, τη Δημαρχία του Πειραιά διεκδικεί ένας εξαιρετικός άνθρωπος –εξαιρετικός από κάθε άποψη: ο Θοδωρής Δρίτσας. Εμπειρότατος αυτοδιοικητικός που κέρδισε στο μεταξύ το σεβασμό όλων των πολιτών με την…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 51 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε