Το Mango στην τελική ευθεία


Το Mango update του λειτουργικού συστήματος Windows Phone έφυγε από τα «χέρια» της Microsoft και βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο των κατασκευαστών.

Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία ουσιαστικά ολοκλήρωσε τις εργασίες της με το OS και πλέον είναι η σειρά των κατασκευαστών να το ενσωματώσουν στα νέα handsets.

Τα πρώτα Mango τηλέφωνα πρόκειται να καταφτάσουν το φθινόπωρο, παρόλο που το πρώτο χρονολογικά handset που θα φέρει το update, καθώς και το επίσημο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμα αποκαλυφτεί.

Ο Corporate Vice President της Windows Phone Engineering, Terry Myserson, τόνισε:

«Αυτό είναι το σημείο στη διαδικασία ανάπτυξης, όπου παραδίδουμε τον κώδικα στους handset και mobile operator partners, ώστε να βελτιστοποιήσουν το Mango ανάλογα με τις συγκεκριμένες τηλεφωνικές και δικτυακές απαιτήσεις τους.»

«Η ομάδα του Windows Phone, είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει στη διαδικασία των updates. Το Mango update για τα τρέχοντα Windows Phone handsets θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο και φυσικά θα βρίσκεται προεγκατεστημένο στα νέα Windows Phones.»

Το Windows Phone Mango update θα προσφέρει 250 νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του Internet Explorer 9 και δυνατοτήτων multi-tasking.

 

 

http://www.pcw.gr/Article/News-General-Windows-Software/Windows_Phone_Mango/242-6083.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s