Την Κυριακή όλοι στο ΚΑΠΠΑ – Ξεκινάει το ΘΕΡΜΟ


Με πολυάριθμη συμμετοχή μελών και φίλων της, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αλλά και συνετά προσεγμένα και ρεαλιστικά βήματα αναπτύσσεται το ρυάκι ανεξάρτητων πολιτών του Θερμαϊκού.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Θερμαϊκού, ενώ έχει στραμμένη την προσοχή της στον κύριο στόχο,  την επιτυχία της μεγάλης εκδήλωσης της Κυριακής 4 Μάρτη στις 11 πμ, στο ΚΑΠΠΑ, με φιλοξενούμενους ομιλητές τον Μανώλη Γλέζο και τον ‘Αρι Καζάκο, δεν παραλείπει τη συνέχιση πρωτοβουλιών και δράσεών της.

Έτσι στη χθεσινή  εβδομαδιαία συνέλευση, που έδειξε ότι ο χώρος του ΚΑΠΗ μάλλον είναι μικρός λόγω της μεγάλης προσέλευσης πολιτών, ανακοινώθηκε η έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου του Δικτύου Αντιλλαγών και Αλληλεγγύης Θερμαϊκού «ΘΕΡΜΟ».

Όποιος από τα μέλη και τους φίλους της που θέλει να συμμετέχει μπορεί πλέον να κάνει εγγραφή στο σύστημα μπαίνοντας στο e-thermo.gr να καταχωρεί τα στοιχεία του για την εγγραφή, να καταχωρεί αγγελίες του (προσφορά ή ζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών) και να περιηγείται πραγματοποιώντας ανταλλαγές με άλλα μέλη. Μπορεί να δεί τις ανταλλαγές που έγιναν, να ελέγχει το πιστωτικό ή χρεωστικό του υπόλοιπο κλπ. Το κάθε μέλος ξεκινά με 0,00 ΘΕΡΜΟ.

Η περίοδος αυτή θα είναι δοκιμαστική για να ελεγχθεί το λογισμικό αλλά και η κατωχύρωση της άψογης λειτουργίας του. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου (ελπίζουμε σε 2-3 εβδομάδες) θα λειτουργήσει το Δίκτυο κανονικά. Παράλληλα θα λειτουργεί και η σελίδα e-thermo.blogspot.com ως ενημερωτική και υποστηρικτική της λειτουργίας του ΘΕΡΜΟ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε κατά την χθεσινή συνέλευση και οι προβληματισμοί που αναπτύχθηκαν αλλά και οι προτάσεις που κατατέθηκαν για την πολιτική συγκυρία και τις δράσεις που απαιτούνται για την ανατροπή του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος.

Όπως ήταν φυσικό μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στην προετοιμασία της εκδήλωσης της Κυριακής, τους τρόπους δημοσιοποίησής της και την αρτιότερη οργάνωσή της.

anexartitiprotovoulia.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s