Σε λειτουργία από την Πέμπτη ο »ΠΕΔΥ»


Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τη λειτουργία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας. Οι γιατροί, όπως και όλο το προσωπικό, καλούνται να βρίσκονται στις μονάδες μεθαύριο Πέμπτη.

 Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε την εγκύκλιο για τον νέο φορέα, ο οποίος διαδέχεται τις δομές περίθαλψης του ΕΟΠΥΥ. Σε πρώτη φάση τα πολυϊατρεία θα είναι ανοιχτά από τις 7.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

 Το προσωπικό που δεν υπαγόταν διοικητικά σε κάποια από τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ οφείλει να παρουσιαστεί -την ίδια μέρα- στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας του ΕΣΥ.

 Έως την Τετάρτη, θα έχει ολοκληρωθεί από τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) η έκδοση πράξης μετακίνησης του συνόλου του προσωπικού, το οποίο έχει υποβάλει αίτηση για παραμονή στο ΠΕΔΥ.

 Τα παραπάνω αναφέρονται -μεταξύ άλλων- στην εγκύκλιο του υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα σχετικά με τον νέο φορέα, ο οποίος διαδέχεται τα πολυϊατρεία και τις λοιπές δομές περίθαλψης του ΕΟΠΥΥ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s