ΟΗΕ: Το Ισλαμικό Κράτος συγκεντρώνει «όμορφες παρθένες» για πώληση!


oie

Οι τρομοκράτες ISIL takfiri έχουν ως αποστολή να βρίσκουν τις «ωραιότερες παρθένες» στη βόρεια συριακή πόλη της Raqqa να τις πουλήσουν σε υψηλότερες τιμές εκεί, όπως αναφέρει έκθεση του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μετά από διερευνητική αποστολή της στη Συρία, το Ιράκ, την Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την ISIL και τα σεξουαλικά εγκλήματα, η Ζαναϊμοπ Μπακούρα (Zainab Bangura), η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία κατά των συγκρούσεων, δήλωσε  ότι η ομάδα takfiri διαπράττει φριχτά εγκλήματα σε βάρος των γυναικών, ιδιαίτερα εναντίον της κοινότητας Izadi.

Μετά την επίθεση των Takfiris ένα χωριό, γδύνουν τα κορίτσια, διεξάγουν τεστ παρθενίας, αξιολογούν τις φυσικές ιδιότητές τους, ύψος, όδοντοστοιχίες και τις στελνουν σε δημοπρασίες σκλάβων, με εκείνες που θεωρούνται οι ομορφότερες και ο νεότερες να αποστέλλονται στο προπύργιο του ISIL στην Raqqa.

Στις δημοπρασίες σκλάβων, όπου τα κορίτσια πωλούνται γυμνά, γίνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αραβικής Χερσονήσου

Κάθε αγοραστής παίρνει συνήθως τρία ή τέσσερα κορίτσια, τα κρατά για μερικούς μήνες, και στη συνέχεια μεταπωλεί όταν τα βαρεθεί

Έχουμε ακούσει για ένα κορίτσι που διαπραγματευόταν 22 φορές και ενός ηγέτη takfiri που είχε γράψει το όνομά του στο χέρι του κοριτσιού για να δείξει ότι ήταν δική του «ιδιοκτησία», δήλωσε η απεσταλμένητου ΟΗΕ.

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, βρήκαν ότι ISIL έχει πράγματι θεσμοθετήσει τη σεξουαλική βία και τη χρησιμοποιεί ως τακτική της τρομοκρατίας για να προωθήσει βασικές στρατηγικές προτεραιότητες, όπως η επιβολή της τάξης και πειθαρχίας, άντληση κεφαλαίων, και την επιστράτευση.

Για παράδειγμα, δεκάδες χιλιάδες των μελών ISIL αναμένουν ότι θα «πάρουν» γυναίκες να «παντρευτούν», μετά την επιστράτευση τους, Μπακούρα είπε.

Πολλά από τα κορίτσια χρησιμοποιού τις μαντίλες για να κρεμάστουν, γι αυτό η ομάδα takfiri τους απαγόρευσε να φορούν μαντίλες σε ορισμένες περιοχές!.

Επίσης μια κοπέλα είχε καεί ζωντανή μετά την άρνησή του να πραγματοποιήσει ακραίες σεξουαλικές πράξεις.

Εκατοντάδες γυναίκες και κορίτσια είχαν απαχθεί τον περασμένο χρόνο από τους μαχητές ISIL μετά την πτώση του ιρακινού πόλη της Sinjar, κατοικείται κυρίως από Κούρδους Izadi.

Η Takfiris σήμερα ελέγχουν τμήματα της Συρίας και του Ιράκ. Έχουν απειλήσει όλες τις κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των σιιτών, σουνιτών, Κούρδοι, οι χριστιανοί, Izadi Κούρδοι και άλλοι, καθώς συνεχίζουν τις θηριωδίες τους στο Ιράκ και τη Συρία.
πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s