ΒΟΜΒΑ! Η λαθρομετανάστευση είναι θέμα φυλής και εθνικότητας λέει π. Πρωθυπουργός


i-katalipsi-ton-nision

Η μαζική μετανάστευση στην Ουγγαρία αποτελεί μια πρόκληση, λόγω της «φυλής και της εθνικότητας» και όχι λόγω της κουλτούρας, ισχυρίζεται ο Péter Boross σύμφωνα, με το Index.hu.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα εφημερίδα Magyar Hírlap:

«Αν και κανείς δεν έχει τολμήσει να το πει μέχρι στιγμής, η μετανάστευση είναι ένα θέμα φυλής και εθνικότητας, όχι κουλτούρας και πολιτισμού. Είναι έτσι, επειδή εκατομμύρια των ανθρώπων που μιλούν διαφορετικές γλώσσες και έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος από ότι οι Ευρωπαίοι εισέρχονται στην Ευρώπη. Δεν έχουν μόνο μια διαφορετική κουλτούρα, αλλά το πιο σημαντικό ένα διαφορετικό σύστημα ενστίκτων που συνοδεύεται από διαφορά βιολογικών και γενετικών δυνατοτήτων».

«Ο(πρωθυπουργός) Viktor Orbán κάνει το παν, αλλά τα χέρια της κυβέρνησης συχνά δένονται από το δίκαιο της ΕΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση στα ενημερωτικά μέσα της «αντιπολίτευσης» που επιλέγουν διαρκώς ν παρουσιάζουν το «ανθρώπινο πρόσωπο» των προσφύγων, ενώ οι «ανθρωπιστικές ανησυχίες για την τύχη του έθνους μας στην επίλυση αυτής της κρίσης έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s