Πως θα επηρεάσει η σύνοδος Ηλίου – Αφροδίτης ( ανάδρομης!) τα 12 ζώδια… 29/10


Κριός: επενδύσεις που αποφέρουν, χρήματα που θα προέλθουν από άλλους, δανεικά που επιστρέφουν, ένα τυχερό δελτίο, ασφάλειες, κληρονομιές γενικά θα παίξετε δυνατά και σε πολλά επίπεδα. Ακόμη και να ευνοηθείτε οικονομικά από έσοδα του συντρόφου.

Ταύρος: ένα νέο συμβόλαιο, μια νέα συνεργασία, μια νέα πρόταση, ένα δώρο από το αγαπημένο σας πρόσωπο, μια προσπάθεια συμφιλίωσης από τον αντίπαλο σας κάποια από τα πιθανά σενάρια. Οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται ενώ μια προαγωγή η οποία ήταν στο παρά πέντε κατά το παρελθόν αλλά δεν πραγματοποιήθηκε, τώρα πραγματοποιείται.

Δίδυμος: αν η αγωνία σας είχε χτυπήσει κόκκινο σχετικά με κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα, η ιστορία θα κλείσει και με αίσια εξέλιξη. Διαφορετικά η σύνοδος αυτή μιλά για επέκταση και στον 6ο χώρο μόνο κιλά μπορεί να φέρει. Εκτός και αν αναγνωριστούν οι ικανότητες και τα ταλέντα σας και τέλος του μήνα, ο μισθός σας ανέβει μερικά ευρώ. Ένας μυστικός ή παράνομος έρωτας θα σας ξετρελάνει από την μια και από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.

Καρκίνος: ο αριθμός των ανθρώπων που θα σας διεκδικούν ερωτικά θα είναι μεγάλος και γενικά θα λέγαμε πως ο ερωτικός τομέας σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μια επέκταση στον χώρο της οικογένειας ή μια αλλαγή όπως αγορές για το σπίτι είναι πιθανά.

Λέων: η σύνοδος λαμβάνει χώρα μέσα στον 4ο οίκο δηλαδή της οικογένειας και του σπιτιού σαν ακίνητο. Μια πώληση, μια αλλαγή ως προς την διακόσμηση, κάποιες επισκευές θα είναι πιθανές. Επίσης παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να φιλοξενήσετε κάποιο άτομο να δεχτείτε επισκέψεις από άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Επαγγελματικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια αποκαθίστανται.

Παρθένος: μετακινήσεις, επικοινωνία, ευχάριστες ειδήσεις, ξεχασμένοι λογαριασμοί ή γράμματα θα είναι στο πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό αυτό που σας καίει το τελευταίο διάστημα: δηλαδή χρήματα, μπαίνουν στην τσέπη σας από το πουθενά.

Ζυγός: θα ξοδέψετε χρήματα για την προσωπική σας φροντίδα ή θα κάνετε δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Η σύνοδος αυτή όπως και να έχει μιλά για ένα ποσό που θα σας φέρουν τάστρα στον δρόμο σας, και θα τα ξοδέψετε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Σκορπιός: η σύνοδος αυτή θα σας κάνει ακόμη πιο μαγνητικούς, σεξουαλικούς και λαμπερούς. Ποιος την χάρη σας. Δώρα από αγαπημένα πρόσωπα, μια ερωτική πρόταση, μια πρόταση για δέσμευση ή ξεκινά μια περίοδος συμφιλίωσης. Οι Σκορπιοί πάντως θα παίξουν σε διπλό ταμπλό αυτή την περίοδο αν και αυτό δεν τους χαρακτηρίζει…

Τοξότης: σαν να μου φαίνεται πως τάστρα βλέπουν από ψηλά όλα αυτά που σας δημιουργούσαν άνθρωποι οι οποίοι δεν σας συμπαθούν ή σας βάζουν ( τουλάχιστον προσπαθούν) τρικλοποδιές, και σας βοηθούν να πάρετε μια ικανοποίηση ή δημόσια αναγνώριση. Επαγγελματικά όλα θα πάνε ρολόι.

Αιγόκερως: τα Αιγοκεράκια το τελευταίο διάστημα εργάστηκαν σκληρά για να πετύχουν κάτι. Τώρα φτάνει η ώρα της ανταμοιβής και θα το χαρείτε. Θα το ρίξετε έξω ενώ ο έρωτας και η χαλάρωση σας περιμένουν στην γωνία.

Υδροχόος: η σύνοδος αυτή πραγματοποιείται στον 10ο οίκο σας κάτι που σημαίνει πως αποκλείεται τώρα να μην έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Ταξίδια ή επαφές με πρόσωπα που ανήκουν στον στενό σας οικογενειακό χώρο θα είναι τα πιθανά σενάρια.

Ιχθύες: ευχάριστες εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί σε νομικά θέματα ή εκδόσεις, ή εκπαίδευση ή κάποιοι θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά δεν θα τυφλωθούν. Αναγνώριση, χρήματα και έρωτες θα είναι τα σενάρια της συνόδου.

http://astrogossip.gr/2010/10 / 29

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s