Σχετικά με απαράδεκτες χρεώσεις…


Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερος κόσμος καταγγέλει τέτοια περιστατικά…

Διάφορες εταιρείες βλέποντας να πέφτει ο τζίρος τους σκαρφίζονται παρόμοια τερτίπια και χρεώνουν ανυποψίαστους πολίτες. Είχα και εγώ σύνδεση σε μια εταιρεία με πάγιο 20 ευρώ. Ποτέ όμως δεν πλήρωνα τόσο, πάντα ερχόταν διπλάσιο γιατί όπως με ενημέρωσαν, αφού βέβαια την προηγούμενη ημέρα αποφάσισα να διακόψω, είχα λέει: από τα 100λεπτά προσφοράς μόνο τα 20′ προς όλους και τα 80΄ σε αριθμούς της συγκεκριμένης εταιρείας.

Μετά την αίτησή μου βέβαια μου τηλεφώνησαν 3-4 φορές κάνοντας διάφορες χαμηλότερες προσφορές. Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί δεν έδειχναν και τόσο ενδιαφέρον (για το καλό μου) ενώ ερχόταν μεγαλύτερος λογαριασμός; Ξαφνικά με θυμήθηκαν; Όταν αποφάσισα να διακόψω;
Από τότε λοιπόν έχω με 10ευρώ το μήνα παρακαλώ, 10 ώρες προς το ίδιο πακέτο της ίδιας εταιρείας, αφού όλα τα μέλη της οικογένειας και οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν το εν λόγω πακέτο. Άσε που τον τελευταίο μήνα μου περίσεψαν και 2 ευρώ.

Το θέμα λοιπόν είναι ότι λύσεις υπάρχουν αρκεί να κάνουμε πάντα έρευνα αγοράς, να ρωτάμε για τα ψιλά γράμματα και να διαλέγουμε το πακέτο που μας ταιριάζει περισσότερο ανάλογα βέβαια τις ανάγκες μας.

Εδώ και 4 μήνες την «βγάζω» με 10ευρώ/μήνα + 19ευρώ το σταθερό μου τηλέφωνο το οποίο έχει 8Mbps internet + 200′ προς άλλα σταθερά. Όταν θέλω να πάρω σε κινητό παίρνω από το κινητό μου, όταν τηλεφωνώ σε σταθερό παίρνω από το σταθερό μου. Όλα είναι θέμα συνήθειας και σωστής έρευνας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_9659.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s