Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ


Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2009

Η Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής (Hermetic Order of the Golden Dawn , H.O.G.D.) είναι μια μαύρη μαγική (μαύρη μασονία), ακραιορατσιστική οργάνωση (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής ενώ χαρακτηρίζει υπάνθρωπους όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη και ιδιαιτέρως τους εβραίους και τη μαύρη φυλή, ώστε να μένει στο απυρόβλητο η κίτρινη φυλή και να προκαλείται στη δύση διχαστικός πόλεμος μεταξύ λευκης & μαύρης φιλής. Βλ.ρόλο ΚΚΚ επίσης) με ισχυρούς δεσμούς σε κόμματα και οργανώσεις Νεοναζί και ακραιορατσιστών (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) ανά τον κόσμο, και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο μιας πληθώρας από αποκρυφιστικές οργανώσεις και μυστικά τάγματα χρησιμοποιώντας εμπορικά σήματα (όπως το ® και ΤΜ ), νομικές αγωγές και άλλες μορφές καταναγκασμού.

H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. Η (Μαρία Βαβατσικη) Maria Babwahsingh μια ελληνίδα που ζει στο Νιου Τζέρσευ, υπηρετεί ως ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής και του ομώνυμου κόμματος Χρυσή Αυγή της Ελλάδος.

(Παρέλαση Χρυσής Αυγής Ελλάδος με εμβλήματα τον κέλτικο σταυρό και τον αριστερότροπο μαίανδρο της σινοκινουμενης θιβετιανοκινούμενης θεοσοφικής αριστεράς ατραπούς βλ. αποσυμβολισμό εμβλήματος χρυσής αυγής: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html

Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)

Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org

O «Φύρερ» της Ερμητικής Χρυσής Αυγής Σικ Σικέρο (Chic Cicero)

Ο Σίκ Σικέρο, ο Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής του ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ηγείται μιας διεθνούς συμμαχίας μαύρων μαγικών ταγμάτων που βρίσκονται σε συμμαχία με ρατσιστικά πολιτικά κόμματα και οργανισμούς, βοηθούμενος και από τη γυναίκα του, Ταμπάθα Σικέρο, και από τον Χριστιανικής Αποκλίσεως Ακραιορατστιστή, Ρόμπερτ Ζινκ.Hermetic Order of the Golden Dawn®
H.O.G.D. Κεντρικά Αρχηγεία Ναζιστών – HermeticGoldenDawn.org
Golden Dawn Fuhrer Chic Cicero ( Ο Σικέρο δίπλα σε πορτραίτο του Αδόλφου Χίτλερ)

Ο Ναζιστής Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο, μαζί με τους ακραιορατσιστές (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) R.A. Gilbert και Michael Buckley, πρόσφατα ίδρυσαν ένα «εσωτερικό τάγμα» της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής που το αποκάλεσαν «τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού» (O.R.C.)

Το O.R.C. μοιράζετε την ρατσιστική φιλοσοφία Χριστιανικής αποκλίσεως (στα πρότυπα της Κου Κλουξ Κλαν) και δέχεται στις τάξεις του μόνον χριστιανούς. Το O.R.C. διδάσκει ότι η Άρεια φυλή αποτελείτε από τα αληθινά «τέκνα του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «τέκνα του Σατανά».
Η Χρυσή Αυγή και όλα τα διάφορα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνα για αυτούς που παρασύρονται σε αυτές τις ομάδες. Πρόκειται για πύλες προς τον (μισάνθρωπο) ρατσισμό, σε απόκρυφους οργανισμούς της υπεροχής της λευκής φυλής, και ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», της χριστιανικής αποκλίσεως υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής, τάξης του Ρόδου και του Σταυρού (O.R.C.) η οποία στρατολογεί απευθείας (μαύρους) μασόνους.
Το O.R.C. με τη σειρά του ελέγχεται από την Γερμανική, μαύρη μαγική «Εταιρεία της Θούλης» (Thule Society, Thule Gesellschaft), που πρόκειται για την μυστική εταιρεία που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ (Χισλερ-μπάσταρδο του Ροτσιλδ) και τους Ναζί στην εξουσία της Γερμανίας.

Order of the Rose and Cross (ORC) – Thule Gesellschaft
Ιστοσελίδα, Το «εσωτερικό τάγμα» της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής – OrderRoseAndCross.org

https://mysatelite.files.wordpress.com/2012/05/orcfinal.jpg?w=300

(Δεξιά το έμβλημα της Εταιρείας της Θούλης, Συγκρίνεται την αριστερόστροφη κυρτή σβάστικα με το έμβλημα του πρώτου τεύχους του περιοδικού της «Ελλήνικής» Ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνδυασμένο με τα 4 επεκτεινόμενα βέλη που χρησιμοποιούνται επίσης στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ. ,

Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

Το Ναζιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής διδάσκει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ (Χίσλερ – μπάσταρδος του Ροτσιλδ) ήταν η ενσάρκωση του Ιούλιου Καίσαρα. Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, το πεπρωμένο του Αδόλφου Χίτλερ ήταν να οδηγήσει την Γερμανία ως 3ο Ράιχ ή την Τρίτη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Εφόσον ο Χίτλερ απέτυχε και η Γερμανική Αυτοκρατορία καταστράφηκε, η Χρυσή Αυγή και η εταιρεία της Θούλης επιδιώκουν «μαγικά» να μετατρέψουν τις Η.Π.Α. σε μια Αμερικανική Αυτοκρατορία ως 4ο Ράιχ ή την 4η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με επίσημες διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής (Στις ΗΠΑ), αυτό θα συμβεί με τη δεύτερη παρουσία του Ιησού Χριστού, που σε αυτή την ενσάρκωση θα ηγηθεί ως βασιλιάς 1000 ετών της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας αφού θα οδηγήσει την Αμερική σε νίκη στη μάχη του Αρμαγεδώνα. Αυτό πρόκειται για μια τρομερή παραπλάνηση.
Οι παρακάτω είναι οι τοπικοί αρχηγοί της Ερμητικής Χρυσής Αυγής. Ο ναζιστής David Griffin κατέχει το εμπορικό σήμα της Χρυσής Αυγής στην Ευρωπαική Ένωση (Ο Γκριφιν φαίνεται στο τέλος του βίντεο της τελετουργίας της Ερμητικής Χρυσής Αυγής) και το χρησιμοποίησε για πάρει τον έλεγχο από αρκετά Ευρωπαϊκά μυστικά τάγματα για λογαριασμό του Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Ευρωπαϊκά Αρχηγεία
GoldenDawn.Com – David Griffin

https://mysatelite.files.wordpress.com/2012/05/hogdeurope.jpg?w=300

Ο ακραιορατστιστής (υπέρ υπεροχής λευκής φυλής) Νικ Φαρελ πρόκειται για τον σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στην Βρετανία και συνδέεται με ακραιορατσιστικές νεοναζιστικές ομάδες στη Βρετανία συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μετώπου και του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
Ιστοσελία Ναζιστών Χρυσής Αυγής – Βρετανικά Αρχηγεία – HOGD.co.UK – Νικ Φαρελ

Ο ακραιορατσιστής, Pat Zalewski, ελέγχει τις επιχειρήσεις του «Φύρερ» Σικέρο της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά. Η επιχείρηση διοικείται από τον Γαλλοκαναδό εραστή του Pat Zalewski, Martin Thibeault

Order of the Golden Dawn
Golden Dawn Nazis – Canada, Australia, and New Zealand

http://www.horustemple.com/

Nazis Pat Zalewski and Martin Thibeault


H Ερμητική Χρυσή Αυγή ελέγχει πολλαπλά αποκρυφιστικά τάγματα ως οχήματα στρατολόγησης και μετωπικές οργανώσεις σε ένα απέραντο δίκτυο νεοναζιστικών και ακραιορατσιστικών οργανώσεων. Η Τάξη της Ανοιχτής Πηγής της Ερμητικής Χρυσής Αυγής (O.S.O.G.D.), ηγείται από τους ακραιορατσιστές Sam Webster και Joseph Max, και στρατολογεί Παγανιστές και Θεληματικούς (Ακόλουθους του Κρόουλυ και O.T.O.) για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Open Source Order of the Golden Dawn
Χρυσή Αυγή: Παγανιστική και Θεληματική Στρατολόγηση – OSOGD.org –

Οι ακραιορατστιστές Aaron Leitch και Mark Griggs ηγούνται του τάγματος «Stella Matutina, Sanctuary of Maat». To Stella Matutina στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής από φόρουμ του Yahoo που ασχολούνται με θέματα αποκρυφισμού.

Ordo Stella Matutina, Sanctuary of Maat

Golden Dawn Nazi Affiliate Ritual-Magic.com – Aaron Leitsch

Ο Σουηδός ναζιστής Tommy Westlund, ηγείται του «Sodalitas Rosae Crucis et Solis Alati» ένα μαύρο μαγικό τάγμα που στρατολογεί για λογαριασμό ακραιορατσιστικών κομμάτων στη Σουηδία.
Ordo Sodalitas Rosae Crucis et Solis AlatiNazi Golden Dawn Scandinavia – Rosae-Crucis.net

Swedish White Supremacist – Tommy Westlund


Ο κύριος σύνδεσμος της Ερμητικής Χρυσής Αυγής με την Koυκ Κλουξ Κλαν και χριστιανικής αποκλίσεως ακραιορατσιστικές ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο Robert Zink, που ηγείται της Χριστιανικής αποκλίσεως, Εσωτερικης Ταξης της Χρυσής Αυγής (E.O.G.D.). Η E.O.G.D. στρατολογεί Χριστιανούς για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής και της KKK. Η Εσωτερική Τάξη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί ένα «Σταυρό των Ιεροσολημητών Σταυροφόρων» για να δείξουν την αλληλεγγύη τους με την Κουκ Κλουξ Κλαν.Esoteric Order of the Golden Dawn (EOGD)
Ku Klux Klan – Χριστιανικής αποκλίσεως – Συνεργάτες Ναζί
EOGD EsotericGoldenDawn.com – Robert Zink

Παραπάνω είναι μια φωτογραφία του Robert Zink που ηγείται μιας πρόσφατης κοινής συνάθροισης μεταξυ Χρυσής Αυγής και ΚΚΚ. Ο Robert Zink επίσης στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής διαμέσου μιας πληθώρας Νεοεποχήτικων Ιστοσελίδων.

Nazi Robert Zink – The Power or Angels – ThePowerOfAngels.com

EOGD – Νεα Εποχή – KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης

https://mysatelite.files.wordpress.com/2012/05/angelnazilarge.jpg?w=268

Nazi Robert Zink – Neuro Linguistic Alchemy

Personal-Magic.com

EOGD – Νεα Εποχή – KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης

Αυξήστε την Ψυχικά σας Δύναμη – increaseyourpsychicpower.com

EOGD – Νεα Εποχή – KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης

Nazi Robert Zink – Ruach Healing – RuachHealing. com

EOGD – Νεα Εποχή – KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγηση

Nazi Robert Zink -The Guarantee – TheGuarantee.info

EOGD – Νεα Εποχή – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (H.O.G.D.) και όλα τα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνο.

Πολύ προσοχή χρειάζεται εάν σκεφτείτε να εμπλακείτε με οποιοδήποτε τρόπο με το τάγμα της Χρυσής Αυγής ή τις σχετιζόμενες Νέο Εποχήτικες οργανώσεις.

Όλες πρέπει να εκλαμβάνονται ως τρομερά επικίνδυνες για αυτούς που παρασύρονται στην στρατολόγηση τους.

Χρυσή Αυγη (Golden Morgenrote): Η κατεξοχήν νεοταξική οργάνωση. Αυταρχικοί βίαιοι Ναζιστές με το προσωπείο πατριώτη (πατριδοκάπηλοι).

Ολες αυτές οι στοές και η μητρική Golden Morgenrote Γερμανίας Thule, Ahnenerbe υπάγονταν και υπάγονται στην ιεραρχική γραμμή Hermetic Golden Dawn -> O.T.O. (Ordo Templis Occidentis) -> A.’.A.’. Λονδινου (Ordo Adeptis Atlantis) -> ΖΕΝ ΘΙΒΕΤ -> ΚΙΝΑ-ΣΙΝΑ.

Aποκαλύπτονται τα ονόματα και οι σύνδεσμοι των μαύρων μασόνων της Ερμητικής Χρυσής Αυγής / Ροδοσταυρων (τουτέστιν του αρνητικού σκέλους της A.’.A.’. Λονδινου ) με φασιστικές και ακραιορατσιστικές πολιτικές ομάδες (white supremacists groups) στο Λονδίνο και με την ομώνυμη οργάνωση χρυσή αυγή στην Ελλάδα.

Επίσης για τον ναζιστή Νικ Φαρέλ σύνδεσμο Λονδίνου με την ‘H.O.G.D.’. ακολουθεί παρακάτω ανάλυση.

Όλες αυτές οι φαινομενικά σκόρπιες πολιτικές ομάδες αποτελούν στην πραγματικότητα και μέσω των ηγεσιών τους συγκοινωνούντα δοχεία που μοιράζονται και τροφοδοτούνται από την ίδια κεντρική (μασονική) δεξαμενή με ιδεολογίες, τρόπο δράσης και σύμβολα (κυρτή αριστερόστροφη σβάστικα, αριστερότροπος μαίανδρος, επεκτεινόμενος σταυρός, κέλτικος σταυρός κλπ) με τελικό προιόν ένα από αυτά τα σύμβολα να καταλλήξει ακόμα και στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ.
Νικ Φαρελ (Nick Farell)

Η διασημότητα της Χρυσής Αυγής

Ο Νικ Φαρέλ είναι ο ηγέτης της ναζιστικής εκστρατείας της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αξιωματικός του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής που έχει αρχηγό τον Σικ Σικέρο. Ο Φαρέλ γεννήθηκε στο Μπάνμπουρι στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Γουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Ανήσυχος ο Φαρέλ κατά την Εφηβεία, ο ανατράφηκε ως φονταμενταλιστής Χριστιανός. Στα 17 του ήρθε αντιμέτωπος με το κοινωνικό κίνημα Χριστιανικής Ταυτότητας και άρχισε να διαβάζει ότι βρίσκει που αφορά την Χρυσή Αυγή και την Χριστιανική Ταυτότητα. Επίσης ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον στον αποκρυφισμό, και τελικά εντάχθηκε στο Case’s Builders of the Adytum (B.O.T.A)του Πολ Φοστερ το οποίο είναι ένα παρακλάδι της χρυσής αυγής.

Αλλά η τύχη ήταν εναντίον του Νικ Φαρέλ καθώς εντάχθηκε στο εισαγωγικό επίπεδο της οργάνωσης τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Το 1984 έγινε συγγραφέας. Ο Γουιλ Τσεστερμαν, ο αρχηγός της (μυστικής) εταιρείας, δεν εμπιστεύονταν τους συγγραφείς – δημοσιογράφους και σκέφτηκε ότι ο Φαρέλ εστάλθει από τον τύπο για να ξεσκεπάσει τις νεοναζιστικές διδασκαλίες της οργάνωσης. Όταν ο Φαρέλ άρχισε να γράφει έγγραφα βασισμένα σε έγγραφα της B.O.T.A για λόγους εσωτερικής διακίνησης, ο Τσεστερμαν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Η τελετουργική δραστηριότητα του B.O.T.A εκτελούνταν στο Τσάπτερ (Chapter), αυτές ήταν ουσιαστικά οι ιεροτελεστίες της Χρυσής Αυγής εκτός των Ενοχιακών που αφαιρέθηκαν. Ο Τσεστερμαν έκανε σαφές ότι ο Φαρέλ δεν θα πρεπε να ενταχθεί στο Τσάπτερ. Ευτυχώς ο Φαρέλ μετακινήθηκε στο Hawkes Bay όπου εντάχθηκε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης ένα Χριστιανικής Ταυτότητας παρακλάδι του Stella Matutina (βλ.παραπάνω), αλλά με μια αποφασιστική ρατσιστική πολιτική στάση. Ο αρχηγός του τάγματος ήταν ο Περσυ Γουιλκινσον, που μαζί με τον Τζακ Τέϊλορ, συνδύασαν το μυητικό σχήμα της Χρυσής Αυγής μαζί με νεοναζιστικές φιλοσοφίες.

Αυτό έδωσε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης μια ασυνήθιστη ισχυρή επιρροή στην κατοπινή μαγική πρακτική του Φαρέλ. Ο Πέρσυ και αρκετοί από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες Νεοναζιστές έδωσαν αρκετές σκέψεις στον Φαρέλ.

Ο Φαρέλ μολαταύτα ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους υπηρέτες της Φωτεινής Σχολής της Ντολόρες Ασκροφτ-Νοβίνσκι και μετακινήθηκε στην Βρετανία για να ενταχθεί σε αυτούς. Ενώ ήταν στην Βρετανία ο Φαρελ γνώρισε την ηγετική φιγούρα αυτής της ομάδας, τον Ντέιβιντ Γκονταρντ διαμέσου του Μουρέϊ Λανγκχαμ. Ο Γκόνταρντ δούλευε για την Φιλελεύθερη Καθολική Εκκλησία και εκπαίδευε ορθόδοξους εβραίους Καββαλιστές κάτω από την καθοδήγηση του Z’ev Μπεν Σιμόν Χαλεβί. Ο κ.Φαρέλ, πλέον ένας επιβεβαιωμένα ακραιορατσιστής (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής), σύντομα τερμάτισε την φιλία του με τον Ντέιβιντ Γκονταρντ καθώς ο Φαρέλ απόρριψε την ομοφυλοφιλία του Γκονταρντ και τον εβραικό μυστικισμό.

Το 1997, Ο Φαρέλ ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου έλαβε μέρος σε μερικά σεμινάρια και μυήθηκε από τον ίδιο τον Σικ Σικέρο, ηγέτη του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής και ηγέτη του κοινωνικού ακραιορατσιστικού κινήματος υπέρ της υπέροχης της λευκής φυλής με στενούς συνδέσμους με τη Χρυσή Αυγή το νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα μέσω της Μαρίας Βαβατσίκη μιας ελληνίδας που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϋ.
Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Φαρέλ ανέλαβε την ηγεσία του Βρετανικού Κλάδου του ακραιορατσιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ως ηγέτης του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκατέστησε σχέσεις και επαφές με Βρετανικά Εθνικιστικά Κόμματα και άλλες ακραιορατσιστικές ομάδες. Μετά από λίγο καιρό, ο Φαρέλ μετέβει στην Σόφια, Βουλγαρία όπου έμεινε και συμμετείχε σε συνεδρίες της Ερμητικής Τάξης της Χρυσής Αυγής, γράφοντας διάφορα άρθρα και βιβλία. Το 2008 γύρισε πάλι πίσω στην βρετανία, και πήρε μια πρόσκληση να συμμετάσχει στο «εσωτερικό τάγμα» Χριστιανικής Αποκλίσεως της Χρυσής Αυγής το «Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού».
Το 2007, ο Φαρέλ, μαζί με τους νεοναζί R.A.Gilbert, Tom Clarke (Εκδοτικός Οίκος Thoth) και Michael N. Buckley συνελήφθησαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για εγκλήματα μίσους και επίθεσης με το μαστίγωμα ενός νεαρού Αφρικανού μετανάστη, του Kinto Kashasi.

Μασονική Συνεδρία του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής με μέλη της ΚΚΚ με κρυμμένα τα πρόσωπα και κουκούλες στο ύφος δράσης και λειτουργίας της Κου Κλουξ Κλαν, Εαρινή Ισημερία , Ναός Αχάθορ Παρίσι Γαλλία 2009.

http://www.youtube.com/watch?v=D8z2aP1eKhk&feature=player_embedded

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ …»ΑΝΔΡΕΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

http://www.tvxs.gr/v22218

ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΜΑΤΣΟ ΑΡΡΕΝΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!!

ellhnkaichaos

Άρθρο στα Αγγλικά http://golden-dawn-robert-zink-chic-cicero.blogspot.com/

13 σκέψεις σχετικά με το “Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ

 1. ΧΧΑΧΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΛ@@@αΣ ….ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ!!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΘΙΕ (ΧΕΙΡΟΝΙΟΣ ΛΑΒΗ) , ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, Ο «ΑΓΓΙΛΟΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…… ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ??? ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΣ??? ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!! ΚΥΦΗΝΕΣ !!! Ε ΚΥΦΗΝΕΣ!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Χ.Α ! ΜΕ ΤΗΝ GOLDEN DOWN ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! …. ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ>??? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ……ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ! ΜΑΣΩΝΟΙ Η Χ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ!!! ΙΟ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??? ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ! ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΑ !! ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥΤΣΕΣ!!!

  • Τα αρθρα και τα κειμενα που ανεβαινουν στο blog, σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν θεσεις του blog. Eιναι κειμενα για σχολιασμο. Θα μπορουσες να θεσεις τις αποψεις σου, χωρις να βριζεις. Και αν ψαξεις τα κειμενα θα δεις παρα μα παρα πολλα για ολες τις πολιτικες παραταξεις και οχι μονο.

   Μπορεις να στειλεις οτι στοιχεια εχεις στο mail του blog…

   • ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ??? ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ. ΠΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ???

   • Συγνώμη αλλά τί δεν κατάλαβες? Τα θέματα που γίνονται ανάρτηση είναι προς συζήτηση και προβλιματισμό. Δεν τα υιοθετούμε ούτε τα ασπαζόμαστε. Αν έχεις τεκμηριωμένη απάντηση με χαρά μας να την διαβάσουμε ( οχι εμείς αλλά οι αναγνώστες ) και να την σχολιάσουμε. Το μπλογκ είναι ελεύθερο και ανοιχτό προς όλους. Και μιας και εσύ δεν είσαι ανόητος, είσαι διπλά καλοδεχούμενος.

 2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΗΔΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ:
  1, 0, -1
  ΥΛΗ, ΟΥΔΕΤΕΡΗΥΛΗ, ΑΝΤΙΥΛΗ
  ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ, ΘΗΛΥΚΟ,
  ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ 3 ΕΙΔΗ:
  1) ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ => ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ
  2) ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ «Ω»
  3) ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ, ΑΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΧΙΤΛΕΡ.

 3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ) ΚΑΙ ΩΣ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ORDO ADEPTIS ATLANTIS.
  Ο ΑΠΛΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΥΧΝΑ ΤΙΣ ΠΝΕΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ-ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΙΕΧΩΒΑ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΣΤΟΝ ΛΑΜΑΙΚΟ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΚΙΝΑΣ?
  ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ «ΑΡΙΑ» ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

 4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ…
  ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ…
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ…
  ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
  ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΦΟΥ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ… Π.Χ. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΗ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ 2ΟΝ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΖΗΤΑΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ…
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΦΗΣΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΗΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΨΗΦΟΦΩΡΩΝ (ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ). ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΑ.

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ:

  1) ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ (ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

  2) ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ «ABOUT» ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ «Επιθυμία μας είναι να πάρετε εσείς το βήμα ….. να καταγράφεται η άποψη σας σαν σχόλιο που ακολουθεί τα κείμενα που αναρτούνται». ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ. ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ.

  3) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΤΗΝ Ο.Ε.Α. (ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ: ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/05/blog-post_16.html) ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ – ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ – ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ GOLDEN DAWN ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΡΘΡΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (0-1)

  ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  4) ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΚΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ 60-ΦΕΥΓΑ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ NEW JERSEY (http://www.whitepages.com/name/Maria-Babwahsingh/Bayonne-NJ/7p0pkch) ΄Η ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ SISTER LUCIA GROSCH, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Societas Rosicruciana in America (ΣΕΛΙΔΑ 442 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ/ The New Encyclopedia of the Occult, http://books.google.gr/books?id=xAmMNnJlfnoC&pg=PA442&lpg=PA442&dq=%22Sister+Lucia%22+Grosch&source=bl&ots=vv72BUxwQX&sig=3AtWTv20rVHPL-KS0qXjVU6XOls&hl=el#v=onepage&q=%22Sister%20Lucia%22%20Grosch&f=false) ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Confusing hybrid organizations diluting original HOGD teachings published by Crowley or Regardie with those of other traditions ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΥΤΟ: http://www.golden-dawn.info/Groups.html);

  ΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: «Under Maria Babwahsingh’s present leadership, the Soc. Ros. in America today makes a host of specious and misleading lineage claims on its sria.org website …» ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ‘ΣΧΕΣΗ’ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΡΘΡΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (0-2)

  ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ, Ο ALEISTER CROWLEY ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ. ΙΔΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ WILLIAM WOODMAN, WILLIAM WESTCOTT ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ SAMUEL MACGREGOR MATHERS. Ο CROWLEY ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ THELEMA. ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ «ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν» ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ MIΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ CROWLEY «ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ» ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ; ΕΔΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΝΕΤΑΙ 1-2.

  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΓΩ ΨΑΧΝΟΜΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΩ. ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

 6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ VIDEOS ΣΤΟ TUBE,ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ,ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΛΛΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ….http://www.youtube.com/watch?v=lLXYvGxkdO8

 7. Ωραία η χρυσή αυγή είναι μασονοκινούμενη, η Ο.Ε.Α τι είναι; Πολύ φοβάμαι ότι και οι δύο εκ των στοών προέρχονται. Απορώ όμως με την αντισημιτισμό τους. Πραγματικά δεν γνωρίζουν ότι οι κατά καιρούς μεγάλοι αντισημίτες, που θαυμάζουν, χρηματοδοτήθηκαν από τις εβραϊκές τράπεζες που κατηγορούν; Κατά την γνώμη μου ο αντισημιτισμός είναι φοβερά ενδιαφέρον θέμα, καθώς και οι πραγματικοί σκοποί αυτού του φαινομένου.

 8. Διαβάστε γενική ιστορία και ιστορία εσωτερισμού και σταματήστε να γράφετε ανακρίβειες και να δημιουργείτε σενάρια φανταστικού! Είναι τουλάχιστον λυπηρό και για γέλια, να σχετίζετε το πολιτικό κόμμα της χρυσής αυγής με το Golden Dawn. Για να μην μιλήσω για τα υπόλοιπα που παραθέσατε για τον Κρόουλυ κτλ.. Έλεος…Ασόβαρα πράγματα.

 9. Το παραπάνω άρθρο ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει, αντιθέτως διαφέρει οριστικά. Λυπούμαι που οι αναρτήσεις στην Ελλάδα για το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (H.O.G.D.) ή το Εσωτερικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής δεν διακρίνονται από κάποια σοβαρότητα ή επαφή με την πραγματικότητα, αλλά από λογοτεχνικής φύσεως μυθιστορηματική προπαγάνδα. Μετά λόγου γνώσεως συμβουλεύω όσοι ενδιαφέρεστε για την Μαγική Παράδοση της Δύσης να απευθυνθείτε στη βιβλιογραφία, ειδικά στον αιώνα μας πάρα πολλά βιβλία κυκλοφορούνται και επί του θέματος και από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, πολλά εκ των οποίων αναφέρονται παραπάνω, με το μόνο αληθές γι’ αυτά να είναι το όνομα και όχι πάντοτε σωστά και αυτό. Θεωρείστε δε τη σχέση του εσωτερικού τάγματος με οποιαδήποτε σύνδεση με το ναζισμό ως αποκύημα της φαντασίας των εδώ «δημοσιογράφων», οι οποίοι δεν διστάζουν να γίνουν λογοτέχνες απέναντι σε θέματα που δεν καταλαβαίνουν. Όλες οι ομάδες της Χρυσής Αυγής στο εξωτερικό έχουν γράψει άρθρα, έχουν δημιουργήσει φωτογραφίες, διότι έμαθαν οι άνθρωποι ότι στην Ελλάδα υπάρχει και ένα κόμμα πολιτικό με το ίδιο όνομα. Αν τους ενημερώσει κάποιος για το ότι τους θεωρούν ναζί ή για τα όσα γράφονται στο άρθρο, φανταστείτε τι έχει να γίνει… Ας μην υποβιβάζουμε τη νοημοσύνη μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράφονται ψέματα και να διαδίδονται από τη στιγμή που η γνώση είναι διαθέσιμη γύρω μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s