Ασημακοπούλου: Αλέξη τσίμπα μερικά βίντεο μήπως και θυμηθείς τον Γιαννόπουλο…


Φυσιολογικό βέβαια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τη συνεργασία Γιαννόπουλου και δολοφόνου Κουφοντίνα….

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Νίκο Γιαννόπουλο αναφορικά με το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο όπως λένε στο κόμμα δεν τον ξέρουν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα πολιτική γενναιότητα. Περιμέναμε να αποδοκιμάσει τις απόψεις του κ. Γιαννόπουλου (αλλά και των υπολοίπων στελεχών του κόμματός του με αντίστοιχες απόψεις) υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν και να τον αποκηρύξει.

Δυστυχώς δεν το έκανε! Αντίθετα «πριν αλέκτωρ φωνήσαι» επέλεξε να τον απαρνηθεί λέγοντας ότι «δήθεν» δεν τον ξέρει…

Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεφύγει, του υπενθυμίζουμε: Ο κ. Γιαννόπουλος είναι ιδρυτής της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «ΡΟΖΑ». Ο κ. Γιαννόπουλος είναι επίσης, επικεφαλής του «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα». Το Δίκτυο εκδίδει την εφημερίδα «Δελτίο Θυέλλης» όπου υπεύθυνη Σύνταξης είναι το Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Μπαρζέφσκι, με επίσης πλούσια αρθογραφία υπέρ της τρομοκρατίας και των δολοφόνων της 17Ν. Στο Δίκτυο μετέχει επίσης και ο κ. Γιάννης Αλμπάνης, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχος του κ. Γιαννόπουλου στην ηγεσία της «ΡΟΖΑ». Το «δίκτυο» είναι καταχωρημένο στο όνομα του κ. Κωνσταντίνου Φώλια, υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της «ΡΟΖΑ» που μαζί με τον κ. Γιαννόπουλο αρθρογραφούν ως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Οργανωτική Συνδιάσκεψη του κόμματος. (εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Εποχή»).

Επισυνάπτουμε επίσης, video του κ. Γιαννόπουλου (από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ rednotebook) σε εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» που μιλά για την εκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και να πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου 2012, μετά το 17:30

και video λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 που παρουσία και άλλων συντρόφων του όπως ο κ. Σακελλαρίδης, μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ και την «κυβέρνηση της Αριστεράς» μετά το 34:30

Μήπως τώρα ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα θυμηθεί καλύτερα;».

dexiextrem

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s