Koλύμπι στη θάλασσα του XANAX … by the player


H ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ….


Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας είναι απο τα ανεξήγητα .
Υβριδικές καλλιέργιες , μεταλλαγμένα τρόφιμα, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων , αλλαγές συνόρων , ασταμάτητη λαθρομετανάστευση , εμπόριο ψυχών και ελπίδων , κάρτα του πολίτη , κατάργηση βασικών ελευθεριών , λογοκρισία , καταπίεση …. και μπορώ να γράφω ασταμάτητα … Τί συμβαίνει ? Τί γίνεται ? Πού μας οδηγούν ?
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ , πώς ήταν η ζωή πριν έρθει η δημοκρατία … Δεν μπορεί να ήταν χειρότερα από ότι ειναι στις μέρες μας .
Το όλο σκηνικό , μου θυμίζει τα οργουελικά σενάρια , μου επιβεβαιώνει όλα τα συνομοσιολογικά σενάρια . Το μεγάλο σχέδιο παίρνει σάρκα και οστά .
Παγκόσμιος έλεγχος για το κάθε τι , κυβερνήσεις που πάντα υπόσχονται προγράμματα διακυβέρνησης που πότε δεν τηρούνε . Την μία λεφτα υπάρχουν αλλά δεν τα βρήκαμε , την άλλη σεμνα και ταπεινά και επανίδρυση του κράτους αλλά πέσανε σαν τα λύσασμενα σκυλια και κατέφαγαν τον τόπο .
Στην Ελλάδα που πάντα ανακαλύπτουμε το έγκλημα αλλά ποτέ δεν βρίσκουμε τον εγκληματία ….
Το θέμα όμως είναι ότι το σκηνικό που βιώνουμε στην Ελλάδα σαν ιστός αράχνης , ξεδιπλώνεται σιγά σιγά σε όλη την Ευρώπη , σε όλο τον κόσμο …
Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί μιλάνε , άλλος πιο σιγά και άλλοι εντελώς φανερά , για την ανάγκη παγκόσμιας κυβέρνησης , παγκόσμιας οικονομίας , παγκόσμιας ασφάλειας . Όλοι τους οραματίζονται την κοινωνία των απόλυτα ελεγμένων και υποταγμένων πολιτών… λες και δεν είμαστε άνθρωποι αλλά ένα απλό pixel στην παγκόσμια εικόνα .
Είναι πλέον ολοφάνερο , ότι η κοινωνία προχωράει σε μία νέα φαιουδαρχική δομή , με βασιλίαδες ντυμένους με τον μανδύα της δημοκρατίας και της δήθεν κοινωνικής ετυμυγορίας . Οι πλούσιοι , πλουσιότεροι , οι φτωχοί , φτωχότεροι και  δημιουργία μιας νέας τάξης , αυτής των μερικώς απασχολούμενων δηλ. αυτοί που θα ζουν αποκλειστικά για να δουλεύουν και τίποτε άλλο .
Σε όλα αυτά τι παρατηρούμε ; Την απόλυτη αποχαύνωση των πολιτών . Λες και κάθε μέρα , με κάποιο τρόπο , όλοι μας παίρνουμε το χάπι της χαζομάρας , του δεν-τρέχει-τίποτα , του είμαι ένα ΄μηδενικό …
Κάθε τρεις και μία γινονται διαδηλώσεις … διαδηλώσεις όμως του στυλ » την κανω την διαδήλωση ίσα για να δικαιολογησω τον θυμό μου » και πάντα καπελωμένη κομματικα … Δεν επιτρέπουν στον λάο να βγει στον δρόμο , αν δεν έχεις κομματική ταμπέλα .
Κρίνοντας από τις λαοπληθέστατες κινητοποιήσεις των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ το καλοκαιρι που μας πέρασε , κατεβάινω σε πορεία για να δώσω μια μαχη . Κατεβαίνω για να διορθώσω μία αδικία . Έχω έναν στόχο και θέληση να με ακουσουν . Και όπως και στο παράδειγμα του ΗΡΑΚΛΗ , όταν έχεις στόχο , κίνητρο και δίκιο , τοτε θα νικήσεις .Αυτο που βλέπουμε στις κυλιόμενες αγχολιτικές συγκεντρώσεις , είναι , τα χεράκια ψηλά , πλακάτ , άδεια συνθήματα , καμιά προβοκατόρικη φάπα με την αστυνομία και μετά τα κέφάλια μέσα και στα σπίτια μας . Ραντεβού σε καναδυο μήνες πάλι …. Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω την ηρεμία μας , την αναισθησία με την οποία αντιδράμε σε όλα αυτά που γίνονται γύρω μας , και γίνονται πολλα ! Όποιος δεν το έχει καταλάβει , ζούμε ιστορικές στιγμές !!! Και η δική μας η αντίδραση είναι μία
νιρβάνα, έιμαστε πεπεισμένοι οτι είναι ένα κακό όνειρο , που σύντομα θα τελειώσει και όλα θα γίνουν όπως τα φανταζόμαστε . Πως κάποιος από μηχανής Θεός θα έρθει και θα μας σωσει …
Μας έχουν πέισει , οτί εμείς φτάιμε και ότι το πιο δίκαιο είναι να τα πληρώσουμε εμείς . Ο τελειόφοιτος που βγαίνει στην κοινωνία , ο μικροβιοτέχνης που συντηρουσε την δική του και άλλες 3-4 οικογένειες , ο συνταξιούχος , που μια ζωή πλήρωνε για μια σύνταξη που του κλέβουν και μια ασφάλεια ιατρική , που τον μεταχειρίζεται σαν σκουπίδι . Αυτοί φτάιμε και θα πληρώσουμε …
Μας ζητάτε θυσείες … και θα τις κάνουμε . Απλά θα τις κάνουμε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση , έαν επιτέλους κάνετε ένα απλό και αυτονόητο . Να συμμετέχετε και εσείς , οι πολιτικοί , για μια φορα . Καταργήστε την βουλευτική σας ασυλία , αναθεωρήστε την  διαγραφή αδικημάτων ειδικά για θέματα οικονομικής φύσεως , ενεργοποιήστε το Ποθεν Έσχες ανεξαρτήτως χρονιάς , από το 1974 και μετά , και με μεγάλη μου χαρά , ευτυχία αλλά και δικαιολογημένη υποχρέωση , να συμμετέχω και εγώ . Αλλά να ψαχτούμε όλοι ….

the player

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s