Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…Νο2 ( ΒΙΝΤΕΟ )


Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να ανοίξω ένα είδος διαμάχης σχετικά με το τι ρόλο παίζουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ στα πολιτικά δρώμενα της ΕΛΛΑΔΑΣ. 

Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ενημερώσω, όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, όλους εκείνους τους ΕΛΛΗΝΕΣ που πλανήθηκαν με την ονομασία του κόμματος αυτού και έριξαν την ψήφο τους εκεί, νομίζοντας ότι κάνουν μία πράξη που βοηθάει την οικολογική πορεία και ευαισθησία του κράτους. 

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο κ.ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ χρησιμοποιούν τον μανδύα του οικολογικού κινήματος για να προβάλουν ως άλλη 5η φάλαγγα όλες τις ανθελληνικές θέσεις τους.  Όπου σκοπιανή προπαγάνδα, από διπλα και το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. Όπου τουρκική πρόκληση και δήθεν μειονοτικά ζητήματα, μπροστάρηδες οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.  Δηλαδή τέτοια οικολογική ευαισθησία πρώτη φορά βλεπουμε.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να δηλώνει αυτά που πιστεύει. Όμως το να παραπλανεί με ψευδεπίγραφες ανησυχίες και να κοροϊδεύει αφελείς ψηφοφόρους, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν γίνεται να εγκλωβίζεις κόσμο και να κερδίζεις βουλευτική έδρα, με σύνθημα την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ αλλά το κύριο μελημά σου να είναι η διατάραξη του κοινωνικού και εθνικού ιστού της χώρας που σε φιλοξενεί και σου παρέχει όλες τις ελευθερίες.

Παρακάτω παραθέτω 2 βίντεο με τις » οικολογικές » ανησυχίες του κ.ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ. Βέβαια υπάρχουν δεκάδες τέτοια βίντεο που μπορεί ο καθένας να βρει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Συγγνώμη κ.ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ και κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ αλλά δεν τρώμε όλοι το κουτόχορτο που τόσο ευγενικά προσπαθείτε να μας σερβίρετε. Και όσο μπορούμε θα προσπαθούμε να αφυπνίζουμε τον κόσμο. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s