Ως πότε θα δουλεύετε τον κόσμο;


Ένας απελπισμένος πατέρας…..

Σας άκουσα το πρωι στην τηλεόραση κ Χρυσοχοίδη, να δηλώνετε ότι είστε σίγουρος ότι αυτά τα μέτρα που θα παρθούν θα είναι τα τελευταία. Μα όταν τέθηκε το θέμα, για τον νέο στρίμωγμα της τρόικα περί «ρύτρων απόκλισης» και αν δεν πιάσουμε τους περίφημους και ταυτόχρονα άπιαστους στόχους τί θα γίνει, εκεί … μπερδευτήκατε λίγο. Μίλήσατε για … κάποιον αέρα αλλαγής, κάποιο κλίμα αλλαγής στην Ευρώπη.

Πλάκα μας κάνετε; Ποιός αέρας αλλαγής; Για ποιά παραμύθια μιλάτε στον Ελληνικό λαό; Αν υπήρχε κλίμα αλλαγής, θα έπρεπε τα περίφημα αυτά μέτρα των 11,5 δισ, να μήν υπήρχαν πλέον, και άν υπήρχαν να εξοικονομούνταν με τελείως διαφορετικό τρόπο, και όχι σε βάρος πάλι μισθοτών και συνταξιούχων.

Φτάνει πια το δούλεμα και η παραπληροφόρηση. Βρήκατε τον πιο εύκολο τρόπο να μαζέψετε χρήμα, ξεζουμίζοντας κι άλλο τον Ελληνικό λαό. Και μιά ακόμη ερώτηση. Γιατί συνεχίζονται να πληρώνονται κανονικά οι μισθοί και οι συντάξεις, αφού εδώ και πόσους μήνες δεν πήραμε την δόση μας; Τον Ιούλιο, φωνάζαν τα ΜΜΕ, δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις αν δεν πάρουμε την … δόση μας, χανόμαστε, καταστρεφόμαστε. Κι όμως,την δόση μας δεν την πήραμε ακόμη και όμως συνεχίζουμε να…υπάρχουμε. Αρα τί συμπαιρένουμε; Τρομοκράτηση του ανίδεου λαού, προκειμένου να δεχτεί τις νέες συμφορές που το φορτωνετε στην πλάτη του.

Όσο για το άλλο που είπες, ήταν για πολύ γέλιο, ότι δηλαδή χτίζετε μια καλύτερη γενιά, ένα μέλον, για να είναι εξασφαλισμένα τα παιδιά μας. Αυτό σηκώνει πολύ…φτήσιμο διότι τα δικά σας τέκνα τα έχετε εξασφαλίσει, όσοι έχετε φυσικά, με τον καλύτερο τρόπο.Τα δικά μας τέκνα για πες μας τί εξασφάλιση έχουν και θα έχουν; Γιατί αυτή την στιγμή που σου γράφω από την επαρχία, τα δύο μου παιδιά 26 και 27 ετών άνεργα πτυχιούχα, κάνουν περιστασιακά μεροκάματα στα χωράφια, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον μήνα, γιατί ζούμε με μία σύνταξη τέσσερα άτομα, γιατί έρχεται χειμώνας και η θέρμανση φαντάζει χλωμό τοπίο στην ομίχλη, γιατί ετοιμάζονται τα νέα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ. Γιατί έρχεται η επόμενη δόση από τα προηγούμενα χαράτσια, και, και, και.

Αυτό είναι το κοινωνικό κράτος που φτιάξατε κ Χρυσοχοίδη, και εσείς σαν ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια, και η ΝΔ με τον νέο σωτήρα του Έθνους, τον πρωταθλητή της ενόργανης και του ψεύδους; Αυτό είναι το όραμα της Ευρώπης για τα παιδιά μας. Να δουλεύουν όσα δουλεύουν ίσα ίσα για τον επιούσιο, χωρίς δικαιώματα, χωρίς υγεία, χωρίς δικαίωμα φωνής, χωρίς όνειρα και ελπίδες. Να δουλεύουν σαν μηχανές,για €400 μηνιάτικο. Εύχομαι ολόψυχα, αυτά που επιβάλετε στον Ελληνικό λαό, να γυρίσουν στα κεφάλια σας.

Για το Ξυπνήστε ρε.

ksipnistere

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s