Η Βίλμα Κύρου «έφυγε» από την ζωή


Η Βίλμα Κύρου «έφυγε» σήμερα από την ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η ηθοποιός είχε στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Για αρκετά χρόνια είχε τον δικό της θίασο. Από το 1950 έως το 1982 έλαβε μέρος σε 17 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Στον κινηματογράφο είχε παίξει στις ταινίες: Όμορφες μέρες, Το όνειρο της Κυριακής, Αγωνία , Οικογένεια Χωραφά και σε πολλές τηλεταινίες.

Η κηδεία της Βίλμα Κύρου θα γίνει αύριο Παρασκευή από το Β΄ Νεκροταφείο στις 14:30 το μεσημέρι.

princeoliver

greekactor

Βίλμα Κύρου

Μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου που είχε για πολλά χρόνια δικό της θίασο. Από το 1950 έως το 1982 έλαβε μέρος σε 17 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Όμορφες μέρες (1970)
Το Ονειρο της Κυριακής (1970)
Ο Ντιρλαντάς (1970)
Αγωνία (1969)
Το Νυφοπάζαρο (1969)
Οικογένεια Χωραφά (1968) [αμερικάνα]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Τζιπ περίπτερο κι αγάπη (1957) [Φούλα (Σοφία Θανασέα)]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Σειρές που έχει παίξει
Η τύχη της Μαρούλας 1978 ΕΡΤ
Οι μεν και οι δεν 1993 ΑΝΤ1
Βραδυνές καμπάνες 1996 ΕΤ1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s