ΗΠΑ: Κολέγιο επιτρέπει σε τραβεστί να χρησιμοποιεί τα γυναικεία αποδυτήρια


Κολλέγιο της Ουάσιγκτον αποφάσισε να μην εμποδίζει έναν άνδρα ηλικίας 45 ετών να ξεγυμνώνεται μέσα στα γυναικεία αποδυτήρια, σε ένα χώρο όπου συχνάζουν κορίτσια ακόμα και ηλικίας έξι ετών.

Ο ηλικίας 45 ετών άντρας, που αυτοαποκαλείται ‘Colleen Francis’, εμφανίσθηκε ως μια τρανσεξουαλική (transgender*) «γυναίκα».

* Ο όρος “transgender” μεταφράζεται  ως “διεμφυλικός” ή “φυλομεταβατικός”. Άνθρωπος που κείται αντιδιαμετρικά προς την ταυτότητα του φύλου του.

Το Κολέγιο Evergreen μοιράζεται τα αποδυτήρια με τα Γυμνάσια Capital High School και Olympia High School και τον Κολυμβητικό Σύλλογο Evergreen και την Ακαδημία Υγρού Στίβου. Η τελευταία έχει μαθητές και μαθήτριες ηλικίας από έξι ετών.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, η γυναικεία ομάδα κολύμβησης του Γυμνασίου χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις όταν είδαν τον/την «Colleen» Francis, να εκθέτει τα αντρικά γεννητικά του όργανα μέσα από το γυάλινο παράθυρο της σάουνας.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας μια αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι εκείνη την στιγμή «υπήρχαν κορίτσια ηλικίας 6 έως 18 ετών και πολλά δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν άτομα σε τέτοιες καταστάσεις.»

Αργότερα αυτή την εβδομάδα, η μητέρα ενός από τα κορίτσια, καθώς και ο προπονητής επικοινώνησε με την αστυνομία, και είπε ότι Κολέγιο δεν θα εμπόδιζε ένα βιολογικό άνδρα να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις.

 

Στις φωτογραφίες: Ο/Η «Colleen Francis»

Ο Joe Wheeler από το γραφείου του εισαγγελέα, είπε ότι δεν θα ασκούσε δίωξη για έκθεση σε ασέλγεια.

Αντίθετα, το Κολλέγιο έβαλε κουρτίνες ώστε τα κορίτσια να αλλάζουν πίσω από αυτές.

«Τα μικρά κοριτσάκια δεν πρέπει να εκτίθενται σε γυμνούς άνδρες, τέρμα. Η αναφορά του Κολεγίου περί «μη διάκρισης» δεν το αλλάζει αυτό», είπε ο David Hacker της χριστιανικής νομικής εταιρίας ‘Alliance Defending Freedom’.

«Είναι ξεκάθαρο ότι επιτρέποντας σε ένα άτομο που βιολογικώς είναι άντρας να ξεντύνεται και να εμφανίζει τον εαυτό σε νεαρά κορίτσια, εκθέτει τα κορίτσια σε κίνδυνο για συναισθηματική δυσφορία και βλάβες. Κάθε λογικός άνθρωπος θα το έβλεπε αυτό ως κάτι το επικίνδυνο για νεαρά κορίτσια», είπε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s